Corturi industriale – O alternativa avantajoasa

CORTURI INDUSTRIALE – O ALTERNATIVA AVANTAJOASA

Eurocort Design este o companie care va pune la dispozitie o gama variata de corturi industriale de diferite marimi utilizate atat in constructiile civile cat si in constructiile industriale.

Compania dispune de corturi industriale de diferite marimi pentru toate tipurile de constructii si anume: constructii pentru hale, cladiri pentru birouri, showroom-uri, scena pentru concerte, constructii hangare, spalatorii auto, garaj pentru automobile, etc. Toate aceste corturi industriale sunt realizate pe structuri metalice usoare sau mixte.

Scopul principal al firmei Eurocort Design este sa va ofere o constructie metalica rezistenta si de calitate si in care sa va puteti desfasura la o capacitate maxima intrega activitate. Apelati cu incredere la o echipa tanara, dinamica si profesionista care va realiza intr-un timp cat mai scurt, toate exigentele dumneavoastra, imbinand intr-un mod cat mai perfect, calitatea si pretul.

Va prezentam mai jos, cateva caracteristici  importante pe care ar trebui sa le cunoasteti despre corturile industriale:

  • sunt o alternativa pentru halele industriale clasice;
  • au o structura metalica rezistenta, actionand ca o anvelopa datorita invelitoarei ca o prelata;
  • este o structura care se executa destul de rapid si este eficienta si din punct de vedere al costurilor;
  • se pot folosi la depozitarea multor produse, ca de exemplu: produse chimice, materii prime, saltele, materiale de constructii, polistiren, fructe, legume, ambalaje, furaje, etc.;
  • aceste corturi industriale se pot amplasa pe orice tip de teren, fie se vor prinde direct pe platforma cu ancore chimice, fie se sapa fundatii in locul in care vor fi amplasati stalpii;
  • dimensiunile corturilor industriale variaza in functie de dorintele clientilor, neexistand o limitare a dimensiunilor;

Corturile industriale prezinta si o serie de avantaje, printre care:  datorita faptului ca dispun de prinderi mecanice sunt foarte usor de montat, de demontat si de reamplasat in orice locatii.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s