Alcatuire si structura cort industrial

Cortul industrial este compus in general din prelata si structura metalica, executata in doua ape, modulara, din profil rectangular, polizat, grunduit, vopsit si finisat.

In ceea ce priveste structura, aceasta este asamblata prin articulatii mobile stranse cu suruburi. Cortul este foarte usor de montat, datorita faptului ca fiecare element al structurii este interschimbabil.

Se doreste realizarea unei structuri volumetrice compacte, de aceea sarcinile generate de lipsa picioarelor in interiorul structurii sunt combatute cu ajutorul fermelor de sustinere.

Pentru a combate neplacerile pe timp de vant, corturile industriale sunt ancorate cu cabluri auxiliare tensionate. Mai mult, talpile de sprijin sunt prevazute cu flanse gaurite pentru ancorare. Tavanul cortului industrial este dotat cu contra-vantuiri si are un caroiaj de cativa metri, drept urmare prelata se va aseza in conditii optime.

Corturile industriale sunt folosite de cele mai multe ori pentru: parcari pentru masini, garaje mobile, hale de productie, hale tip showroom, hale de depozitare, structuri pentru targuri.

Lasă un comentariu